Kaart (cartografie) - Paleis - Curaçao

Toeristische attractie  >  Paleis  >  Curaçao

Paleis

Een paleis is een ambtsgebouw dat een openbare of ceremoniële functie heeft. Het is vaak ook een (woon)huis voor een staatshoofd of een bisschop.

Curaçao (Country of Curaçao)

Curaçao (Papiaments: Kòrsou), officieel: Land Curaçao (Papiaments: Pais Kòrsou, Engels: Country Curaçao), is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het grondgebied en de zee van het Land Curaçao bestaan uit de eilanden Curaçao en Klein Curaçao en de daarbij behorende territoriale zee.

Het is gelegen in de zuidelijke Caraïbische Zee, net voor de kust van Venezuela. De hoofdstad en grootste plaats van Curaçao is Willemstad. 

Kaart (cartografie) - Paleis - Curaçao

Taal

Curaçao (English)  Curaçao (Italiano)  Curaçao (Nederlands)  Curaçao (Français)  Curaçao (Deutsch)  Curaçau (Português)  ??????? (???????)  Curazao (Español)  Curaçao (Polski)  ??? (??)  Curaçao (Svenska)  Curaçao (Român?)  ????? (???)  ??????? (??????????)  ??????? (?????????)  ??? (???)  Curaçao (Suomi)  Curaçao (Bahasa Indonesia)  Kiurasao (Lietuvi?)  Curaçao (Dansk)  Curaçao (?esky)  Curaçao (Türkçe)  ??????? (?????? / Srpski)  Curaçao (Eesti keel)  Curaçao (Sloven?ina)  Curaçao (Magyar)  Curaçao (Hrvatski)  ??????? (???)  Curaçao (Slovenš?ina)  Kirasao (Latviešu)  ???????? (????????)  Curaçao (Ti?ng Vi?t) 
 mapnall@gmail.com